MOJITO BAND KRAGUJEVAC

Podeli...

MOJITO BAND je bend iz Kragujevca koji je nastao 2010.godine i od tada radi u nepromenjenom sastavu. Svojim upornim radom, spontanošću i profesionlnom pristupu poslu, uspeli smo da izgradimo ime koje je prepoznatljivo na našoj muzičkoj sceni što nas čini veoma ponosnim.

Nas bend čini 6 članova, a u pitanju su instrumenti bubanj, gitara, dve klavijature i dva pevača. Mnogo smo truda su uložili u svoje nastupe zbog čega možemo reći da su i te kako posebni i drugačiji.

Članovi benda: Danijel Piskulić-vokal, Sanja Dinić-vokal, Dragan Ognjanović-bubanj, Lazar Mišović-gitara, Aleksandar Šarić-klavijatura, Nenad Milošević-klavijatura

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS : 064/312-4356

Što se tiče našeg muzičkog repertoara, veoma je raznovrstan i bogat i čine ga žanrovi narodna, rock, pop, evergreen itd. Ukoliko želite, repertoar se može preurediti prema vašim željama.

Mojito bend često nastupa širom Srbije i Evrope, iza sebe imaju veliki broj uspešnih proslava što vam može garantovati zaista neverovatnu atmosferu na vašoj proslavi.Ako želite dinamičan provod i najveće hitove, Mojito bend se potpuno uklapa u vaše potrebe.

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE NAS : 064/312-4356