O nama

O NAMA
Stranica ESTRADNI KUTAK do sada je radila u okviru portala MEDIA PS, tj. više od 8 godina, pri čemu se izdvojila po tekstovima koji promovišu pevače i bendove sa kojima portal MEDIA PS saradjuje.
Osam godina smo radili kao stranica ESTRADNI KUTAK, koja se nalazi na portalu MEDIA PS, a sada smo otišli korak dalje i prerasli smo u portal ESTRADNIKUTAK.NET koji će i dalje imati istu misiju.
Naravno svi pratioci MEDIA PS portala klikom na neki od tektava sa portala ESTRADNI KUTAK i dalje ce citati
ESTRADNI KUTAK se NE BAVI škakljivim tekstovima, što znaci da se na našem portalu neće naći tekstovi kako se neko razveo, napio, ili uradio nešto loše, već želimo da budemo, kao i do sada, u službi muzičara kao njihov servis istine.
Takodje, bitno je napomenuti da ćemo kroz naše tekstove vršiti promociju singlova i covera, kao i zanimljivih tekstova vezanih za pevače ili bendove sa kojim saradjujemo.
Ali, i dalje ćemo pisati o našoj estradnoj sceni, ali u onom lepšem svetlu, da li se radi na novoj pesmi ili coveru, naravno, i nešto iz njihovog života, ali u onoj meri koja neće povrediti samog pevača ili bend.
Hvala vam za sve protekle godine rada, a nadamo se da ćemo vam budućim tekstovima pribliziti pevače i bendove u toj meri da će se njhove pesme pevati u vašim domovima, trgovima, klubovima, restoranima, hotelima.
Urednik portala ESTADNI KUTAK i sam se nekad bavio istim poslom i njegova vizija je da sada portal www.estradnikutak.net bude kao i do sada u službi pevača i bendova gde će se tekstovima prikazati u što lepšem svetlu..
I ono što je najbitnije je da su osobe sa ESTRADNE scene sasvim obični ljudi koji rade svoj posao na najbolji mogući način, koji svima prija.

mailto:info@estradnikutak.net

Zapratite nas na društvenim mrežama