MUZIČAR JOCA SAVIĆ ODUŠEVIO NACIJU-EVO ZAŠTO

Podeli...

PR tekst – VAŠ PR TEKST OVDE

Autor: Saša Prokić

Poznati muzičar Joca Savić, inače član REPLAY BENDA, ali, takodje i šef velikog orkestra NIKAD NIJE KASNO, oduševio naciju, a evo zašto.. %Joca je inačne prepoznatljiv po tome što svira veliki broj instrumenata.(Multipraktik muzike)

MUZIČAR JOCA SAVIĆ ODUŠEVIO NACIJU-EVO ZAŠTO

Isto tako, važno je napomenuti da je radio, i radi, sa najvećim imenima naše estradne scene. Nabrojaćemo samo neka imena- Saša Kovačević, Aco Pejović, Dženan Lončarević i mnogi drugi..Tačnije, Joca je stvaralac muzike koja ostaje za sva vremena.
Mnogi pevači kojima je Joca radio muziku ili aranažman imaju danas velike hitove.
Poslednje gde je Joca takodje učestovao u stvaranju jednog hita je pesma GREH koja se nalazi na albumu Slobe Radanovića.
Ali, malo ko je znao da Joca itekako dobro peva, a to je pokazao u emisiji „Nikad nije kasno“, kada je otpevao duet sa takmičarkom Selmom Čavkić.
Selma je pevala pesmu „KAD ZAMIRIŠU JORGOVANI“, a kada se Joca latio mikrofona i otpevao drugi glas, svi su bili pozitivno iznenadjeni.
Publika je bila u transu kao i svi pored malih ekana, jer Jocu svi znaju u nekoj drugoj sveri muzike.

Iznenadjene u vidu vokalnih sposobnosti koje je priredio Joca Savić u emisiji NIKAD NIJE KASNO, oduševilo je sve, od voditelja emisije, žirija, pa same pevačice Selme Čavkić, ali verujemo i svih vas koji pratite rad ovog svestranog muzčara. Evo šta je Joca Savić rekao za naš portal estradnikutak.net,

Novinar Saša Prokić: Joco, pevanje u emisiji sve nas je iznenadilo, od kuda sada to?
Joca Savić: Pa malo da probam i to 
S. Prokić: Joco, s obzirom da si neko ko svira mnogo isntrumenata, lakše mi je da ti postavim pitanje šta ne znaš u muzici?
Joca Savić: Subjektivni osećaj vrlo često je da ne znam ništa, a to me tera da učim dalje.
A kraja učenju muzike nema, niti se nazire.
S. Prokić: Sa kim si sve radio?
Joca Savić: Lakše je pitanje sa kim nisam.
Dug je spisak, ne bih da nabrajam pa nekoga da zaboravim.
S. Prokić: Jel imaš u planu da snimis singl?
Joca Savić: Imam u planu neke covere za početak, pa ću videti.
S. Prokić: Da li to znači da je tvoj prijatelj Pedja Replay dobio opasnu konkurenciju  ?
Joca Savić: Pedja nema konkurenciju

Jednostavno, da nismo ništa preveličali, ne čekajte, nego ODMAH na youtube i poslušajte duet Selme Čavkić i Joce Savića, pa sami procenite da li smo preuveličali kada smo rekli da je Joca Savić Bog muzike…