LOPOV, SA OČIMA PUNIM TUGE NA YOUTUBE KANALU IMPULS BENDA

Podeli...

PR tekst – VAŠ PR TEKST OVDE

Izvor: Saša Prokić

Impuls bend na svom youtube kanalu postavio je dva nova covera. Radilo se dugo, ali kvalitetno. Novim coverima daće ovim starim pesmama novi sjaj. % Impuls bend na svom youtube kanalu postavio je dva nova covera. Radilo se dugo, ali kvalitetno. Novim coverima daće ovim starim pesmama novi sjaj.

LOPOV, SA OČIMA PUNIM TUGE NA YOUTUBE KANALU IMPULS BENDA

Nekada su ove dve pesme bile u samom vrhu estrade. Naime, Impuls bend snimio je dva duet covera -„OČI PUNE TUGE“ i „LOPOV“.
„Oči pune tuge“ u originalu pevaju Željko Šašić i Dragana Mirković, dok pesmu „LOPOV“ u originalu pevaju Alen Islamović i Indira Radić. Ali, novi pečat pomenutim pesmama sada su dali Nikola Savić i Snežana Uzunović, vrhunski vokali Impuls benda.

Da se uverite da nije ništa preuveličano, poslušajte cover „NEŠTO MI GOVORI“ koji broji skoro 2 miliona pregleda na youtube platformi, a to govori o kakvom se bendu i vokalima radi.

U pomenutom coveru smo videli da je Snežana opasno dobar vokal, a u ova dva covera Nikola je stavio do znanja da je podjednako jak vokal o kom će se tek pisati, I kao što naslov kaže „LOPOV“ i „OČI PUNE TUGE“, IMPULS BEND nije brzo radio na coverima, već su radili savršeno, i perfektno.
Naša preporuka je da odmah posetite YouTube kanal Impuls benda (klik OVDE) i uživate u duet coverima „OČI PUNE TUGE“ i „LOPOV„.