POLOVNO, DUET LEONA I RADE MANOJLOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU

Podeli...

PR tekst – VAŠ PR TEKST OVDE

Autor: Saša Prokić

POLOVNO, duet Leona i Rade Manojlović oduševio je Srbiju, ali i dijasporu- jednostavno, viralnost ove pesme je na svakom koraku.

POLOVNO, DUET LEONA I RADE MANOJLOVIC ODUŠEVIO SRBIJU

Foto: printsreen-youtube

Naime, ovaj vrhunski duet snimili su Leon i Rada Manojlović , a u moru sličnih pesama, ovaj duet singl je kao jedna velika novina na estradnom nebu, i jednostavno –“POKIDALI SU”.
Singl se nalazi na Leonovom youtube kanalu, a pregledi vrtoglavom brzinom rastu. Mnoge će oduševiti kada vide ko je sve radio na pesmi, ali da iznenadjenje bude veće, pogledajte na youtube u opisu pesme.
Inače, ovaj duet je samo najava jedne od pesama sa novog albuma Rade Manojlović.

O Radi Manojlović kao pevaču ne treba mnogo pisati, jer o njoj govore veliki hitovi, kao i njen vrhunski vokal. Ali, ono što je kod “običnih” slušalaca privuklo pažnju je to, kako je Leon otpevao svoj deo pesme, jer, poznato je da je on u drugom muzičkom pravcu. Ovim je pokazao da je podjednako dobar i u ovom muzičkom pravcu.

Foto: printsreen-youtube

Leon i Rada zadali su VELIKI domaći zadatak mnogima na estradnom nebu, jer u skorije vreme nije snimljen ovako dobar duet.

Da se uverite da je sve kako smo napisali, predlažemo vam da pesmu odmah čujete na našem tekstu, a onda odmah na youtube, a LEON i RADA će vas jednostavno ODUŠEVITI…