Sladja Allegro i Joca Savić snimili cover-EVO KOJI

Podeli...

PR tekst – VAŠ PR TEKST OVDE

Autor: Saša Prokić

Sladja Allegro i Joca Savić zajedno su radili na novom muzičkom projektu. Radi se o coveru „Kako starim, sve te više volim“ koji u originalu peva Bata Zdravković, a od sada ovu pesmu možete i u njihovoj interpretaciji pogledati i poslušati i na youtube.

Sladja Allegro i Joca Savic snimili cover-EVO KOJI

Foto: printscreen-youtube

O Sladji ne treba mnogo pisati, jer o njoj govore veliki hitovi, a Joca, Joca je neko koga cela estrada voli i poštuje.
I kao što smo nedavno pisali da nas je Joca iznenadio i vokalnim sposobnostima, sada je još jedan projekat uradio, i to sa Sladjom Allegro.
Važno je napomenuti da se ovaj cover nalazi na JM YouTube kanalu, koji je do nedavno bio u vlasnistu Miloša Radovanovića.

E sada je to reprodukcija dve i više kompatibilnih energija… Za početak, tu su: Joca Savić, Miloš Radovanović i Senad Ibrahimi, Miloš Jović i mnogi drugi.. A sada je to youtube kanal JM produkcije.
Ali vratimo se coveru koji su uradili Sladja Allegro i Joca Savić.
Takodje, na ovom projektu pored Sladje i Joce radili su još Igor X, Mladen Arsenović i drugi, ali o tome možete videti sve u opisu covera. Inače, ovu pesmu u originalu peva kao što smo napisali Bata Zdravković, ali kako je ovaj cover Sladja maestralno otpevala ili Joca odsvirao na klaviru, predlažemo vam da odmah odete na youtube i prepustite se uživanju.