MARIJA LUKIĆ-BIOGRAFIJA

Podeli...

08.09.2020

Marija Lukić je srpska folk i narodna pevačica poreklom sa juga Srbije. (Blace) . Živi i radi u Beogradu.

Na estradi poznata po najlepšem osmehu i „Tituli čovek“ a pored svog vrhunskog i školovanog glasa, Marija Lukić poznata je i po svom rasponu i talentu da peva i zna na hiljade pesama raznih žanrova od narodne, folk,pop pa do klubske muzike.
Prvi put je veliku pažnju javnosti privukla 2021. godine svojom prvom autorskom pesmom „Loši geni“ kada je ceo Beograd usred korona virusa osvanuo izlepljen Marijinim posterom i nazivom ove pesme koja je na velika vrata vratila reklamiranje plakatima. O tomu su prenosili svi mediji a kasniju su se takvom vidu marketinga prikljucili mnoge javne ličnosti

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE 064/020-5006 (MENADŽER SRDJAN)
Ili PR tima 061/218-73-13 ili je kontaktirati preko društvenih mreža..

Marija Lukić poznata je i po svojim singlovima Istorija Ljubavi , Hocu da te ubijem, Zemlja poroka, Titula kao i činjenici da su naslovi njenih pesama izazvali preveliku pažnju sa grafitima koje su kako nezvanično saznajemo ispisali njeni tajni obožavaoci kako u Beogradu tako i širom Srbije i Bosne. O tome su prenosili mnogo naših čak i strani portali.

Marija Lukic poznata je i po svojim obradama pesama koje takodje mozete naci na youtube. Ajkula, Vreteno, Bruka i Sramota, Bolujem u sebi.

Marija se takodje uvek rado odaziva da uživo peva u raznim televiziskim emisijama tako da je ćesto možete gledati na raznim nacionalnim frekvencijama.

ZA SVE INFORMACIJE I SARADNJU POZOVITE 064/020-5006 (MENADŽER SRDJAN)
Ili PR tima 061/218-73-13 ili je kontaktirati preko društvenih mreža – FACEBOOK I INSTAGRAM