MILOŠ RADOVANOVIĆ PESMOM UJEDNIO SRBIJU U NEMAČKOJ-CEO STADION PEVAO PUKNI ZORO

Podeli...

PR tekst – VAŠ PR TEKST OVDE

Autor: Saša Prokić

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U ŽIVOTU-Pesma Miloša Radovanovića PUKNI ZORO ujedinila Srbiju u Nemačkoj na svetskom prvenstvu u fudbalu.

MILOŠ RADOVANOVIC PESMOM UJEDNIO SRBIJU U NEMACKOJ-CEO STADION PEVAO PUKNI ZORO

Naime,  više od 35000 ljudi je u Nemačkoj pevalo kao jedan pesmu Miloša Radovanovića  PUKNI ZORO., sto je i on objavio na instagramu.

Naši navijači pokazali su koliko vole svoju zemlju Srbiju, a prava pesma za to je bila PUKNI ZORO koje se orila stadionom. Ova pesma  je pored brojnih hitova postala zaštitni znak Miloša Radovanovića.

I može ovaj tekst da se piše u nedogled, ali najbolje je da pogledajte video koji je uradio naš državljanin Marko Antunić a nalazi se na TikTok mreži. Marko inače živi u Holandiji,a inače prati svaku utakmicu naše reprezentacije na Svetskom prventsvu u fudbalu u Nemčkoj,

Njegov video je odmah postao veoma viralan, jer se ovako nešto ne dešava svakog dana a  pogotovo kada se pesma peva PUKNI ZORO u nekoj drugoj zemlji, ovog puta u Nemačkoj.

Kada je Luka Jović  u poslednoj sekudi dao gol protiv Slovenije i tada je dao šansu da naši ORLOVI igraju najbolji fudbal u sledećoj utakmici protiv Danske.

Ako je naše ORLOVE i sve nas pored malih ekrana  ujednila pesma Miloša Radovanovića PUKNI ZORO, neka ponovo to uradi protiv Danske, i da  našu reprezentaciju odvede u osminu finala Svetskog prvenstva u fudbalu.

Poslednje vesti